Donaris 930 x 122

circulație feroviară

ARGEȘ: AU PUS ÎN PERICOL SIGURANȚA CIRCULAȚIEI FEROVIARE

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, al jandarmilor și al specialiștilor criminaliști din I.P.J. Argeș, au efectuat trei percheziții domiciliare în comuna Schitu Golești, la locuințele a trei persoane bănuite de distrugere a instalațiilor de comunicații feroviare și furt calificat.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

Din cercetări s-a stabilit că pe 11 mai 2020 cei trei ar fi secționat și sustras un segment de cablu de telecomunicații TTR care asigura legăturile telefonice între stațiile C.F. Schitu Golești și Lăzărești, prin fapta comisă fiind pusă în pericol siguranța circulației feroviare.

După percheziții, cei trei suspecți (un bărbat de 39 de ani, o femeie de 49 de ani și un minor de 15 ani, toți din Schitu-Golești) au fost conduși la sediul Poliției. Ulterior administrării probatoriului, polițiștii au dispus ieri față de bărbatul de 39 de ani reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Citiți și: Angajări din noi surse la Poliţie. S-a aprobat Ordonanţa de Statut

În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441