NOR CURIER 930X122

circulație feroviară

ARGEȘ: AU PUS ÎN PERICOL SIGURANȚA CIRCULAȚIEI FEROVIARE

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, al jandarmilor și al specialiștilor criminaliști din I.P.J. Argeș, au efectuat trei percheziții domiciliare în comuna Schitu Golești, la locuințele a trei persoane bănuite de distrugere a instalațiilor de comunicații feroviare și furt calificat.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Din cercetări s-a stabilit că pe 11 mai 2020 cei trei ar fi secționat și sustras un segment de cablu de telecomunicații TTR care asigura legăturile telefonice între stațiile C.F. Schitu Golești și Lăzărești, prin fapta comisă fiind pusă în pericol siguranța circulației feroviare.

După percheziții, cei trei suspecți (un bărbat de 39 de ani, o femeie de 49 de ani și un minor de 15 ani, toți din Schitu-Golești) au fost conduși la sediul Poliției. Ulterior administrării probatoriului, polițiștii au dispus ieri față de bărbatul de 39 de ani reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

În cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3