930 x122 grota rece

cod galben

ARGEȘ: AVERTIZARE DE VREME SEVERĂ IMEDIATĂ

Un cod galben de tip nowcasting de vreme severă care vizează mai multe localități din județul Argeș a intrat în vigoare în urmă cu puțin timp, la ora 14:40, și va fi valabil până la ora 15:30.

Citiți și: Alertă METEO: Ninsori abundente și viscol în zone vaste! Argeșul printre ele

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), se vor semnala averse care vor cumula local 25 l/mp, intensificări ale vântului, izolat vijelie, descărcări electrice și grindină de mici dimensiuni.

Localitățile vizate sunt Curtea de Argeș, Mioveni, Ștefănești, Călinești, Băiculești, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Stâlpeni, Corbi, Mușătești, Bălilești, Țițești, Dârmănești, Micești, Tigveni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Valea Danului, Vlădești, Vulturești, Ciofrângeni, Valea Iașului, Davidești, Cepari, Brăduleț, Beleți-Negrești, Dobrești, Cicănești și Boțești;

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90