EcoMoto 930×122

bărbat încătușat

    Rupt de beat, îi înjura pe toți! A fost potolit de jandarmi și amendat

    Rupt de beat, îi înjura pe toți! A fost potolit de jandarmi și amendat

    Citiți și: Bravo, Poliția Argeș! OFICIAL: Șofer drogat pe străzi, pus la pământ și încătușat!

    Update, ora 16.10. Jandarmeria Argeș prin purtătorul de cuvânt, Flavius Tănase (foto) transmite oficial cu privire la acest incident, pentru publicația noastră:

    Citiți și: Pitești: Un bărbat a amenințat că își dă foc!

    În urma imaginilor care au fost publicate pe site-ul epitești.ro, în care jandarmii aflați în misiune de asigurare a ordinii publice imobilizează o persoană, Compartimentul Informare, Relații Publice şi cu Publicul al I.J.J. Argeș este abilitat să facă următoarele precizări:

    Jandarmii argeșeni din cadrul Detașamentului 7 Câmpulung care asigurau măsuri specifice de ordine și siguranță la o manifestare publică din comuna Lerești, județul Argeș, au fost sesizați despre faptul că un bărbat care pare a fi sub influența băuturilor alcoolice adresează injurii persoanelor participante.

    Jandarmii au procedat la legitimarea bărbatului, dar acesta a devenit agresiv verbal și a refuzat să prezinte un act de identitate sau să furnizeze detalii pentru a i se stabili identitatea, fapt pentru care s-a impus imobilizarea și încătușarea acestuia.

    Jandarmii i-au aplicat bărbatului 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 400 de lei pentru refuz de legitimare, adresarea de injurii și provocarea ori participarea la scandal.”

    Știrea inițială, ora 15.09

    Argeș: Bărbat pus la pământ și încătușat!

    Un bărbat a fost pus la pământ și încătușat de jandarmii argeșeni, în localitatea Lerești din județul Argeș. În localitatea respectivă s-au organizat diferite petreceri cu ocazia zilei localității.

    Nu se știu deocamdată motivele pentru care bărbatul a fost reținut de către jandarmi:

     

     

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90