Donaris 930 x 122

Arges

ARGEȘ: CEA MAI GEROASĂ DIMINEAȚĂ

Cea mai geroasă dimineață. În județul Argeș, ca și în întreaga țară, avem cea mai geroasă dimineață de la începutul acestui sezon rece.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Potrivit datelor de la Administrația Națională de Meteorologie, polul frigului în Argeș este localitatea Stolnici, acolo unde la ora 7 se înregistrau minus 13,5 grade Celsius. În Stolnici era puțin mai frig chiar și decât în zona de munte înaltă a județului, acolo unde, la 2.000 de metri altitudine, erau minus 13 grade.

Tot la ora 7, în Curtea de Argeș termometrele indicau minus 12 grade, în timp ce în Câmpulung Muscel erau minus 9,1 grade Celsius. În Dedulești – Morărești temperatura aerului nu depășea minus 7,8 grade. Și piteștenii au parte de cea mai geroasă dimineață din această iarnă: la ora 7 în Pitești se înregistrau minus 9,2 grade Celsius, cu cer senin.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90