930 x122 grota rece

Arges

ARGEȘ: FURTUNI DEVASTATOARE, INUNDAȚII

Furtuni devastatoare au avut loc azi noapte în județul Argeș. Vântul a bătut cu putere, s-au semnalat intense descărcări electrice și, pe alocuri, grindină și a plouat abundent.

Citiți și: Mai rău ca-n codru’! Ajutați de angajați ai ocolului silvic, au furat liniștiți din pădure

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, au fost inundate 4 case în Bascov și una în Dobrogostea. Curți inundate au fost în Bascov (17), Poiana Lacului (2), Băbana (1) și Mioveni – cartierul Colibași (1). De asemenea, în Curtea de Argeș, pe străzile Episcop Nichita, Progresului și Valea Iașului, au fost afectate acoperișurile de la două blocuri și un acoperiș de garaj (smulse de vânt). 15 mașini au fost avariate. Din cauza vijeliei și a grindinei, a avut de suferit parțial și un acoperiș de la o casă din Mușătești. În plus, mai mulți copaci au fost doborâți de furtună și au căzut pe carosabil în Leordeni, Vlădești, Bălilești și Stoenești.

Conform sursei citate, la ora 6 mai bine de 5.550 de consumatori din 19 localități nu aveau curent electric. La ora 8 numărul scăzuse: 2.100 de consumatori afectați, din 15 localități.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

Au intervenit zeci de pompieri și mijloace tehnice (autospeciale, motopompe și camioane) de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90