930X122 MAIA

hoti

ARGEȘ: HOȚI DE LEMNE VIOLENȚI

Argeș: hoți de lemne violenți. În urmă cu puțin timp, Jandarmeria Argeș a transmis un comunicat de presă: “Pe data de 15 februarie 2017, în jurul orei 20, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş – aflate în acţiune în colaborare cu reprezentanţi ai Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Silvicultură „Marin Drăcea” – Baza Experimentală Mihăeşti în scopul prevenirii şi combaterii delictelor silvice pe raza comunei Godeni – au depistat doi bărbați şi un atelaj hipo încărcat cu material lemnos, circa 4 – 5 arbori.

Citiți și: Argeș. Amendați drastic pentru 1,5 metri cubi de lemne

Persoanele în cauză tăiaseră în mod ilegal mai mulţi arbori cu ajutorul unui topor şi al unui motofierăstrău, pe care au încercat să-l abandoneze în momentul în care au fost somate de jandarmi. S-a trecut la urmărirea şi imobilizarea acestora.

În momentul începerii deplasării către sediul Bazei Experimentale Mihăeşti, unul dintre bărbaţi le-a adresat injurii organelor silvice, după care cu un corp contondent a lovit capota autovehiculului în care se afla pădurarul, provocând avarii. Jandarmii au intervenit pentru imobilizarea persoanei, care avea un comportament violent şi se afla în stare de ebrietate.

Citiți și: Argeș. Amendat cu 2.000 de lei pentru un metru cub de lemne

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori din afara fondului forestier şi de furt de arbori tăiaţi ilegal.”, transmite Jandarmeria Argeș. (Foto: Arhivă)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90