Donaris 930 x 122

retinut arges

Argeș: Incredibil! A intrat cu forța în casă, a distrus-o și l-a rupt în bătaie pe proprietar

Argeș: Incredibil! A intrat cu forța în casă, a distrus-o și l-a rupt în bătaie pe proprietar

Reținut de polițiști

În seara zilei de 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la un bloc de locuințe de pe raza aceluiași oraș, un bărbat a fost agresat și amenințat de un vecin.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în aceeași seară, un bărbat de 40 de ani, ce locuiește în același bloc, ar fi pătruns fără acordul său în locuință, unde l-ar fi lovit și amenințat, totodată provocând distrugeri la mai multe obiecte de mobilier.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violențe, amenințare și distrugere.

Bărbatul în cauză a fost identificat și condus la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în noaptea de 02 spre 03 iulie a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând să fie dispuse măsuri preventive.

Foto: descriptiv (digi24.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90