930 x122 grota rece

bandă de hoți

Argeș: Jaf după jaf! Magazine și agenții de pariuri, prădate de hoți!

Bandă de hoți, spartă de polițiști.

Citiți și: Hoții provoacă spaimă lângă Pitești. S-au spart case!

Patru bărbați au fost reținuți după ce au spart mai multe magazine şi agenţii de pariuri din 10 judeţe, inclusiv din județul Argeș.

După un furt comis pe 12 ianuarie în localitatea Brănești, județul Ilfov, polițiștii au aflat că hoții fac parte dintr-o grupare infracțională specializată.

De atunci, până în prezent, bărbații ar fi pătruns, pe timp de noapte, prin efracţie, în mai multe societăţi comerciale, de unde ar fi sustras bani, ţigarete şi băuturi.

„În urma activităţilor investigativ-operative, a rezultat faptul că persoanele care ar fi comis o faptă de furt, la data de 12 ianuarie, în localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov, sunt membrii unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi din magazine şi agenţii de pariuri, care acţionau în zece judeţe, respectiv Ilfov, Călăraşi, Giurgiu, Dâmboviţa, Olt, Argeş, Prahova, Teleorman, Vâlcea şi Buzău”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, joi, Agerpres.

Unul dintre cei patru bărbați era urmărit la nivel naţional

Potrivit sursei citate, polițiștii din Ilfov i-au depistat în flagrant delict în Jilava pe cei patru bărbați, după ce aceștia ar fi spart trei societăți comerciale din județul Giurgiu, de unde ar fi furat aproximativ 1.100 de pachete de țigări, băuturi alcoolice, precum și bani din casele de marcat.

„În noaptea de 28 februarie spre 1 martie, la ora 2,00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov i-au depistat, în flagrant delict, în localitatea Jilava, judeţul Ilfov, pe cei patru bărbaţi, după ce aceştia ar fi pătruns prin efracţie în trei societăţi comerciale din judeţul Giurgiu, de unde ar fi sustras mai multe baxuri cu ţigarete (aproximativ 1.100 de pachete), băuturi alcoolice, precum şi bani din casele de marcat.”

La comiterea celor trei infracţiuni de furt calificat, persoanele bănuite ar fi folosit un autovehicul pe care ar fi montat plăcuţe cu numere de înmatriculare sustrase anterior.

„Pentru întregirea probatoriului în cauză, la data de 1 martie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 5 percheziţii la punctul de lucru al unei persoane fizice autorizate şi domiciliile celor 4 bărbaţi, unde au fost descoperite mai multe mijloace materiale de probă şi un autoturism, care ar fi fost folosit la comiterea de infracţiuni”, precizează IGPR.

Foto descriptiv: Digi24

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90