Donaris 930 x 122

casatorii

ARGEȘ: MAI MULTE DIVORȚURI DECÂT CĂSĂTORII

În martie anul acesta, la oficiile de stare civilă din județul Argeș au fost încheiate și înregistrate doar 86 de căsătorii.

Citiți și: Argeșenii se lasă din ce în ce mai greu duși la altar

Au fost mai puține cu 56 decât în februarie 2020 și cu 64 comparativ cu luna martie a anului trecut.

În ceea ce privește divorțurile, în martie 2020, prin hotărâri judecătoreşti definitive şi conform Legii nr. 202/2010, în Argeș au fost pronunțate 91 de divorțuri.

Citiți și: Argeș. O firmă importantă angajează!

Au fost cu 59 mai puține decât în februarie 2020, dar cu 16 mai multe decât în aceeași perioadă din 2019.

Informațiile ne sunt furnizate de Direcția Județeană de Statistică Argeș, martie 2020 fiind cea mai recentă perioadă în privința căreia instituția are centralizate aceste date.

Reamintim că în a doua jumătate a lunii martie a acestui an România a intrat în stare de urgență, stare de urgență care a presupus și reguli mai restrictive de programare și participare la oficierea de căsătorii. În aceste condiții, unele cupluri au renunțat să își mai oficializeze relația la Starea Civilă, optând pentru amânarea momentului pentru vremuri mai bune. Ulterior, în aprilie, au existat și primării care au suspendat oficierea de căsătorii pe perioada stării de urgență.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90