Donaris 930 x 122

masina acrosata de tren

Argeș: Mașină acroșată de tren

Argeș: Mașină acroșată de tren.

Citiți și: Un tânăr tătic a intrat intenționat într-un tren și a transmis LIVE pe Facebook!

Update, ora 18.02

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat de 68 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DJ 732C, pe raza localității Schitu Golești, la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, semnalizată cu indicatoare, *nu a oprit la apropierea trenului, împrejurare în care autoturismul pe care îl conducea a fost acroșat de un tren de marfă, care se deplasa pe ruta Pitești -Câmpulung.

În urma accidentului, bărbatul a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală, cu diagnostic preliminar de suspiciune fractură membru superior și escoriații.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

Update, ore 17.45

În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 68 de ani, conștientă, care a suferit multiple traumatisme și posibil fractură la nivelul claviculei. Victima este transportată spital.

 

17.22 Isu Argeș transmite:

„Pompierii de la Detașamentul Câmpulung intervin la bariera de trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Schitu Golești, Capu Piscului, în cazul unui autoturism acroșat de tren. În urma impactului, autoturismul ar fi fost proiectat în parapetul din apropierea căii ferate.”

17.22 IPJ Argeș:

„Schitu Golești – sesizare autoturism acroșat de un tren de marfă. Din primele date, o victimă rănită ușor. Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș se deplasează la fața locului.”

Stire in curs de actualizare

Foto: descriptiv

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3