930 x122 grota rece

încălcare ordin de protecție

    Argeș. O mamă și trei copii, terorizați de ”capul familiei”!

    Scandal de proporții în comuna Lunca Corbului. Un argeșean și-a terorizat soția și cei trei copii.

    Citiți și: Argeș. Săltat de polițiști după ce i s-a adresat soției în magazin! Cum a fost posibil

    Chiar dacă bărbatul avea un ordin de protecție pe numele lui, în cursul zilei de joi – 11 mai, acesta a spart mai multe geamuri ale casei și a dat foc unei anexe.

    IPJ Argeș transmite:

    Citiți și: Un piteștean și-a amenințat fosta iubită cu poze indecente și a urmărit-o

    În seara zilei de 11 mai a.c., în urma cercetărilor referitoare la un incendiu la o anexă a unei locuințe, de pe raza comunei Lunca Corbului, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au continuat cercetările, și au reținut un bărbat de 44 de ani.

    Din cercetări s-a stabilit că, în seara aceleiași zile, bărbatul în cauză, față de care era emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, ar fi distrus mai multe geamuri ale locuinței și ar fi provocat incendierea unei anexe.

    Din verificări, s-a stabilit și că cel în cauză avea emis un ordin de protecție valabil până în luna septembrie a.c., prin care a fost stabilită obligația de a nu se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri față de soția acestuia și față de cei trei copii minori.

    În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a măsurilor impuse prin ordinul de protecție și distrugere, conform art. 47 din Legea 217/2003 și art. 255 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

    După administrarea probatoriului, în noaptea de 11 spre 12 mai a.c., bărbatul de 44 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 12 mai, să fie prezentat în fața procurorilor cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

    Foto descriptiv

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3