930×122 CAPRA 5

proiectil explozibil

Argeș: Pericol IMENS! Proiectil neexplodat, găsit într-o pădure

Argeș: Pericol IMENS! Proiectil neexplodat, găsit într-o pădure.

Citiți și: ARGEȘ: DESCOPERIRE PERICULOASĂ

Echipa pirotehnică a ISU Argeș a intervenit, în această după-amiază, pentru ridicarea unui proiectil de calibrul 75 de mm și o lungime de 30 cm, care a fost descoperit de către un cetățean într-o pădure din localitatea Valea Mare Pravăț.

Muniția s-a transportat în condiții de siguranță pentru fi depozitată într-un loc special amenajat, ulterior urmând să fie distrusă într-un poligon autorizat.

Reamintim faptul că, în urmă cu câteva zile, echipa pirotehnică a mai intervenit în localitatea Schitu- Golești, de unde a ridicat un proiector aruncător, de calibrul 71 de cm.

⚠️Atenție, muniția neexplodată este foarte periculoasă și de aceea oamenii trebuie să știe ce să facă atunci când găsesc obiecte metalice care seamănă cu proiectile, grenade, bombe, cartușe, sau altele asemănătoare:

⛔ Nu atingeți aceste elemente;

⛔ Nu le loviți sau mişcați  din locul în care au fost găsite;

⛔ Nu încercați să le demontați componentele muniţiei sau să le depozitați în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi;

🔈 Apelați numărul unic de urgenţă 112 pentru ca echipajele specializate să intervenă în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SPALATORIE MURAY  570×90