Donaris 930 x 122

Arges

ARGEȘ: POD DISTRUS DE APE!

Viitura formată în urma ploilor torențiale căzute ieri după-amiază au surpat o parte din drumul județean Băbana – Richițele – Cocu.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Cantitatea mare de apă, care nu a mai putut fi preluată de tuburile unui pod, a trecut peste și a spălat pietrișul și pământul care îl acopereau. Mai mult, s-a creat și o alunecare de teren, astfel încât drumul este acum închis circulației.

Astăzi, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și vicepreședintele Simona Brătulescu, împreună cu primarul comunei Cocu și conducerea Regiei Județene de Drumuri Argeș, au mers la fața locului pentru a stabili de ugență măsurile care trebuie luate. Cum în depozitele Regiei există la această oră tuburi cu diametru mai mare decât cele existente și care ar putea prelua o cantitate mai mare de apă, Dan Manu a cerut ca până sâmbătă, 2 iulie 2016, noile tuburi să fie montate, iar drumul, redeschis circulației.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Amintim că ieri ploile au făcut prăpăd în comuna Cocu. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/prapad-in-cocu-galerie-foto/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90