930×122 POSADA 5

jandarmeria

ARGEȘ: SCANDAL! BĂTAIE CA ÎN FILME

Argeș: Scandal! Bătaie ca în filme.

Citiți și: Scandal uriaș într-un bloc din Pitești!

Sâmbătă, 16 septembrie 2017, la Zilele comunei Rucăr, jandarmii Detaşamentului 7 din Câmpulung Muscel au intervenit pentru oprirea unei bătăi între mai mulți bărbați băuți. Patru indivizi au fost duși la Secţia de Poliţie Rucăr, dintre care doi cu forța.

În urma incidentului, jandarmii au dat 7 amenzi în valoare totală de 4.600 de lei şi un avertisment. De asemenea, polițiștii din Rucăr și jandarmii au întocmit documentele specifice de constatare faţă de cele patru persoane, sub acuzația de loviri şi alte violenţe.

Citiți și: Fiul lui Adrian Mutu, de urgență la spital: ”Stau cu toți proștii la coadă?”

O zi mai târziu, duminică, 17 septembrie, tot la Zilele comunei Rucăr, a izbucnit un alt scandal, între două persoane. Jandarmii câmpulungeni au intervenit din nou. Scandalagii au fost duși la postul de poliţie și amendați pentru provocare și, respectiv, participare la scandal.

Alte două persoane au încercat să împiedice intervenția jandarmilor. Au fost puse repede la punct și amendate pentru împiedicarea organelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile cu privire la legitimarea şi conducerea unei persoane la sediul de poliţie, proferare de injurii şi refuz de legitimare. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3