930×122 CAPRA 5

comuna popești

ARGEȘ: SCANDALAGIUL CARE A RĂNIT UN POLIȚIST, ARESTAT

Individul din comuna Popești care vineri, înarmat cu un topor și o seceră, a făcut scandal și a rănit un polițist a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Amintim că în după-amiaza zilei de 8 mai polițiștii din Buzoești au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că bărbatul (32 de ani), cu un topor în mână, face scandal pe un drum din localitatea sa de domiciliu.

“La locul indicat s-a deplasat un echipaj de polițiști, bărbatul fiind găsit în curtea locuinței sale. La vederea polițiștilor, bărbatul a devenit agresiv verbal și fizic, aruncând asupra acestora cu pietre și amenințându-i cu obiecte tăietor-înțepătoare. Unul dintre polițiști a fost rănit.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Întrucât bărbatul nu a încetat să se manifeste agresiv în ciuda somațiilor legale efectuate de polițiști, unul dintre agenți a folosit armamentul din dotare și a executat un foc de avertisment în plan vertical”, preciza vineri IPJ Argeș.

Bărbatul a fost imobilizat, încătușat și dus la sediul Poliției. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Costești, pentru infracțiunea de ultraj. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90