Donaris 930 x 122

CARDURI

Argeș: sute de carduri încărcate cu 2.000 de lei ajung la primării! Cine are dreptul la acest ajutor

Sunt vești bune pentru argeșeni! 299 de carduri vor ajunge la 60 de primării din județul Argeș pentru a fi distribuite mamelor din categorii defavorizate. Fiecare card va fi alimentar cu 2000 de lei, bani care pot fi folosiți pentru a cumpăra cele necesare copiilor, din magazinele care participă la program. Anunțul a fost făcut de Instituția Prefectului Argeș.

Citiți și: Noi vouchere de 2.000 de lei! Cine beneficiază!

Cardurile ajung la primăriile din Argeș

Începând de mâine, cardurile vor fi preluate de către reprezentanții primăriilor, de la sediul Instituției Prefectului județului Argeș, care le vor da către beneficiari. Fiecare mamă care a fost inclusă în program va primi un plic ce conține cardul. Va primi și codul PIN, instrucțiunile de folosire și lista magazinelor partenere.

2000 de lei pe card pentru argeșeni

2000 de lei pe card pentru argeșeni

Citiți și: Ajutor de 2.000 de lei pentru mame!

Atenție, sumele nu vor fi disponibile imediat! Cardurile vor fi alimentate în momentul în care la Ministerul Fondurilor Europene se va întoarce documentația din care să reiasă că tichetele sunt în posesia beneficiarilor.

Important de spus este și faptul că nu vor putea fi retrași bani de pe aceste carduri.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Varticeanu Cristina spune:

    As vrea sa stiu si eu cum sa fac sa ajung in posesia acestui card pentru copii mei si daca mai e valabil

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3