930×122 CAPRA 5

politia

ÎN ARGEȘ, SUTE DE POLIȚIȘTI ÎN TEREN DE RUSALII

Peste 240 de poliţişti asigură ordinea şi liniştea publică în Argeș în minivacanţa de Rusalii, anunță Inspectoratul de Poliție Județean.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

În perioada 29 mai-1 iunie în Argeş zilnic se vor afla la datorie mai bine de 180 de poliţişti de la Ordine Publică, 60 de la Rutieră, peste 43 de la Intervenţie rapidă, Investigarea criminalităţii economice, Investigaţii criminale, Arme, explozivi şi substanţe periculoase, precum şi de la Combaterea criminalităţii organizate.

Cei peste 240 de polițiști acționează cu 90 de autospeciale, fiind vizate mai ales zonele cu biserici și în care au loc diverse evenimente publice ocazionate de această sărbătoare religioasă.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri se află pe tronsoanele de drumuri naţionale şi autostrăzi din Argeș, folosind zilnic în medie 11 aparate radar. O atenţie deosebită este acordată arterelor rutiere care duc spre zonele turistice. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90