930 x122 grota rece

Arges

ARGEȘ: TRAFIC RESTRICȚIONAT

Argeș: trafic restricționat. Astăzi, între orele 16 și 18, pe DN 65 Piteşti – Slatina se vor executa lucrări de reparaţii la kilometrul 96+028 de metri (pe raza satului Cerbu, din comuna argeșeană Albota). Informația a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Este motivul pentru care în zonă se va circula restricționat, pe o bandă, alternativ, dirijat de piloţi de trafic şi semafoare.

De asemenea, în perioada 3-7 octombrie 2016, între orele 7 şi 12, pe același drum, DN 65, se va lucra din nou și la kilometrul 107+018 metri (în comuna argeșeană Lunca Corbului), potrivit sursei citate. Din această cauză în zonă circulația va fi restricționată, pe o bandă, alternativ, dirijată de piloţi de trafic şi semafoare. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3