930×122 CAPRA 5

accident

Argeș: Un șofer beat a rănit doi pietoni și a fugit de la locul accidentului. A fost prins și reținut

Update, ora 11:05

Citiți și: Argeș: Impact puternic între două autoturisme

În legătură cu accidentul produs azi-noapte în Călinești, Poliția Argeș face următoarele precizări:

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au continuat cercetările în carul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, conform art. 334, 336, 196 și 338 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 41 de ani, din Călinești.*

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În noaptea de 09 spre 10 iulie a.c., în jurul orei 00.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe raza localității Călinești.

Din cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 41 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DJ 704 B, din direcția DN 7 către Valea Corbului, ar fi acroșat un bărbat de 22 de ani, din Dobrotești, județul Teleorman și o femeie de 45 de ani, din Călinești, rănindu-i.

Ulterior, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat de polițiști la domiciliul său.

Ambele victime au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului, a fost testat cu apartul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, autoturismul condus de bărbat avea valabilitatea numerelor de înmatriculare expirată.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, conform art. 334, 336, 196 și 338 din Codul Penal, iar cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

După administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 10 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive.

 

Accident la Călinești! Un pieton a ajuns la spital!

Puțin după miezul nopții, pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni au intervenit la un accident rutier produs în comuna Călinești.

În urma acestuia a rezultat o victimă, pieton, de sex masculin în vârstă de 32 de ani, care a suferit un traumatism la cap și acuza dureri la nivelul membrului inferior stâng.

Pacientul a fost transportat la spital de către un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90