930 x122 grota rece

urmărire trafic

Argeș: Urmărire ca în filme! Cu tupeu, dar fără curaj! De ce a fost în stare un tânăr de 22 de ani

Urmărire ca în filme în Argeș. Un tânăr de 22 de ani a dat dovadă de mare tupeu. S-a urcat la volan fără permis, iar în momentul în care polițiștii au vrut să-l tragă pe dreapta acesta a fugit de agenți, iar ulterior și-a abandonat mașina.

Citiți și: Pitești. Șofer beat, cursă nebună cu Poliția pe urme!

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere , și au reținut un tânăr de 22 de ani, din Vedea.

Citiți și: Argeș: Cursă nebună cu poliția pe urme!

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 19 aprilie a.c., în jurul orei 19:30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula pe DC 731C, în localitatea Vedea, însă conducătorul auto nu s-a supus și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, însă, după aproximativ 5 km, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificată persoana care ar fi condus autoturismul, respectiv un tânăr de 22 de ani, din Vedea, care nu posedă permis de conducere.

În ziua de 25 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Promotor.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90