SMART KIDS 930X122

meteorologie

ARGEȘ: VREMEA NE SURPRINDE IAR. CE NE AȘTEAPTĂ

Argeș: Vremea ne surprinde iar. Ce ne așteaptă. Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni, valabile până duminică, 14 octombrie 2018.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia și județul Argeș temperaturile maxime vor fi în creștere: de la o medie de 18 grade în prima zi a intervalului de prognoză, până la 25 de grade miercuri, 3 octombrie.

Încălzirea este surprinzătoare având în vedere că în urmă cu doar câteva zile în Argeș, ca de altfel în întreaga țară, temperaturile au fost cu mult sub normalul perioadei.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Apoi, regimul termic diurn va marca o ușoară scădere, iar media regională a maximelor se va menține constantă, în jurul a 19 grade, până la finalul celei de a doua săptămâni de prognoză.

Valorile termice nocturne vor avea ușoare variații până pe 4 octombrie, când se vor situa, în general, între 8 și 11 grade, dar se vor menține relativ constante în cea de a doua săptămână (între 7 și 9 grade).

După ziua mai ploioasă de ieri, probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată doar în intervalul 7-9 octombrie, conform estimărilor de vreme.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3