930X122 MAIA

dispărut

ARGEȘEAN DAT DISPĂRUT. FAMILIA CERE AJUTOR POLIȚIEI

Argeșean dat dispărut. Familia cere ajutor Poliției. În cursul lunii mai a acestui an, Dan Sîrbea, în vârstă de 61 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, a plecat voluntar de pe raza municipiului Câmpulung Muscel, acolo unde locuia fără forme legale, iar de atunci nu a mai revenit, ne-a anunțat cu puțin timp în urmă Poliția Argeș.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Potrivit sursei citate, familia a sesizat Poliția abia în această lună. În urma verificărilor făcute până acum, Poliția a stabilit că bărbatul a fost văzut ultima dată luna trecută.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

„Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate 60 kg, constituție slabă, păr negru, ten măsliniu, ochii negri, poartă barbă și prezintă cifoză în partea dreaptă.

Nu se cunoaște vestimentația acestuia la momentul plecării.

A fost văzut ultima dată pe raza municipiului Câmpulung, pe strada Mărășești”, informează polițiștii.

Cei care pot da relaţii despre bărbat sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Muncipiului Câmpulung, la numărul de telefon 0248/512.100.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3