New Profesional Consult 930 x 122

gripa_porcina_ah1n1

Argesean in stare critica din cauza gripei porcine

Pitesti. 28 decembrie 2009.
Din nefericire, virusul gripei AH1N1 este pe cale sa provoace prima victima din Arges. Este vorba despre un barbat de 35 de ani din comuna Priboieni, care se afla internat la Institutul “Matei Bals” din Bucuresti. Pacientul sufera si de hipertensiune arteriala, iar starea lui este una destul de complicata, fiind, in acest moment, internat la terapie intensiva. Pentru ca a aparut si o insuficenta respiratorie, omul este ventilat artificial.
Astazi, au fost confirmate alte doua cazuri de gripa porcina la Pitesti. Este vorba despre doua femei, una de 40 de ani si alta de 53 ani, ambele din Pitesti, care au prezentat primele simptome in zilele de 25 si 26 decembrie. Cele doua paciente sufera si de alte boli cronice, una dintre ele fiind diagnosticata si cu o grava afectiune ereditara.
In total, in Arges s-au inregistrat pana in present 89 de cazuri de gripa porcina.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90