NOR CURIER 930X122

ceair

ARGEȘEAN INTERZIS ÎN PIEȚELE DIN PITEȘTI

Autoritățile au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva unui alt argeșean acuzat de contrabandă cu țigări. Individul, în vârstă de 49 de ani din comuna Suseni, este cercetat de polițiștii de la Secția 1 din Pitești pentru 4 acte de contrabandă.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Acțiunea penală a fost declanșată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești. De asemenea, Parchetul l-a pus sub control judiciar pentru 60 de zile. În cele 60 de zile nu va avea dreptul să părăsească țara şi să meargă pe străzile adiacente pieţei Ceair (zona în care ar fi săvârșit infracțiunile) şi nici prin pieţele agroalimentare din Piteşti.

Este al doilea caz de acest gen în ultimele două săptămâni. O măsură identică a luat Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești pe numele unui alt argeșean acuzat de contrabandă cu țigări. Detalii puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/contrabandist-din-arges-interzis-in-ceair/. (Foto Arhivă: crimetime.ro)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90