NOR CURIER 930X122

Mihai Gane

Argeșean, scriitor de succes în Spania și America Latină, fără nici o carte publicată în România!

Publicația Life.ro aduce în prim-plan povestea un argeșean care a ajuns scriitor de succes în Spania și America Latină, dar nu a publicat nicio carte în România!

Este vorba despre Mihai Gane, care are 27 de ani, și care la momentul acesta este cel mai citit scriitor din Spania și America Latină!

„El avea o viață minunată în Lerești, micul sat de lângă Câmpulung Muscel, așezat pe deal, la baza munților. Avea o familie numeroasă, niște bunici iubitori și mult timp de alergat în natură.

Ajuns în Spania a trebuit să învețe din nou să se joace, să-și facă prieteni noi și să învețe o limbă nouă. Nu s-a plâns niciodată, și-a văzut de școală și de viață, încercând să nu fie o povară pentru părinții săi care munceau din greu.

În 2015 o editoare spaniolă i-a citit blogul și postările din social media și l-a contactat cu propunerea de a publica un volum de poezii. De atunci, Mihai Gane a publicat trei volume de poezii și un roman care s-au vândut ca pâinea caldă.

Interesant, dar trist în același timp, este că nici o editură românească nu i-a propus să traducă și să publice și în țara lui, lucru ce mă face să mă gândesc la adevărul vorbelor ce spun că nu ne prețuim valorile”, scrie Life.ro.

Povestea pe larg, AICI: Mihai Gane, cel mai citit scriitor în Spania și America Latină, fără nici o carte publicată în România. Drumul copilului imigrant din Lerești în Madrid și puterea unei mari pasiuni – LIFE.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90