EcoMoto 930×122

dragoslavele

ARGEȘEAN SPERIAT DE O HAITĂ DE LUPI ÎN DRUMUL CĂTRE FETIȚA LUI, SALVAT DE JANDARMI

Pentru un bărbat de 24 de ani din comuna Dragoslavele drumul pe care îl făcea până la fetița lui din Nămăești (sat al comunei Valea Mare Pravăț) se putea termina tragic, deoarece în această dimineață calea i-a fost tăiată de o haită de lupi.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

„Un apel la numărul unic de urgență 112 a alertat dispeceratul unității de jandarmi. Un bărbat a relatat că, în timp ce se deplasa prin pădure, a observat o haită de lupi care se îndrepta spre el. De teamă, s-a urcat într-un copac și nu a mai continuat drumul.

Spre locul indicat a fost direcționată imediat o patrulă de jandarmi de la Postul Montan Rucăr, care în scurt timp l-a localizat pe bărbat. La sosirea jandarmilor, lupii nu se mai aflau în zonă, iar bărbatul a fost liniștit și ajutat să ajungă la destinație.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Acesta le-a spus jandarmilor că ocazional se deplasează la fetița lui din comuna Nămăești, unde aceasta locuiește, pentru a-i duce alimente și alte bunuri necesare”, informează Jandarmeria Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90