930×122 CAPRA 5

curtea de arges

politia_mascati

ARGEȘEAN URMĂRIT INTERNAȚIONAL PENTRU INFRACȚIUNI ÎN FRANȚA

Poliţiştii argeșeni au reținut un bărbat care era dat în urmărire internaţională de către autorităţile judiciare din Franța.

Citiți și: Argeș. Incendiu în oraș

Bărbatul are 25 de ani și este din Curtea de Argeș. El era căutat pentru comiterea mai multor infracțiuni: lovire şi alte violenţe, lipsire de libertate, sechestrare şi tăinuire de bunuri. Pentru depistarea individului poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Poliției Argeș au fost sprijiniţi cu date şi informaţii suplimentare de Biroul SIRENE al Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională-I.G.P.R. Argeșeanul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea lui pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat la Curtea de Apel Piteşti, cu propunere de arestare preventivă. Până la finalizarea procedurilor bărbatul se află în arestul din Pitești al Poliției argeșene.

Amintim că în urmă cu doar câteva zile alți doi indivizi urmăriți internațional au fost reținuți în Argeș. Detalii despre cazurile respective puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/urmariti-international-arestati-arges/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: „Ea a tot insistat: ‘Haideți în casă, haideți în casă’! Nici mama nu știa ce face fata!”

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90