New Profesional Consult 930 x 122

gerea

oltchim

Argeşeanul Marius Pârvu, primele probleme la Oltchim!

Argeşeanul Marius Pârvu, fost director la Divizia Petrochimică Bradu a Oltchim, a devenit director general al combinatului din Vâlcea la scurt timp după ce deputatul de Piteşti Andrei Gerea a ajuns ministru al Economiei. Iată că astăzi Pârvu se confruntă cu primele probleme mari la conducerea combinatului.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Aproximativ 150 de salariaţi ai Oltchim au protestat în această dimineață în faţa sediului companiei, solicitând o informare cu privire la modul în care se vor acorda salariile pe luna decembrie, informează Agerpres, citat de Capital.

„Sunt oameni nemulţumiţi de lipsa dialogului dintre conducere şi salariaţi şi de faptul că nu ştiu ce se va întâmpla începând de azi cu soarta combinatului. Oamenii vor să ştie şi cum se vor acorda salariile pe luna decembrie. Este poate şi un mod de a face conducerea şi toţi factorii care se vor întâlni azi să gândească coerent strategiile care se vor lua. Este o zi importantă şi deci toată lumea aşteaptă o direcție după mai bine de un an”, a declarat liderul sindicatului Victoria, Corneliu Cernev. Zece salariaţi intenţionează chiar să recurgă la greva foamei.

Citiți și: ,,Chilipir”: Petrochimia scade cu 15 milioane €!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3