EcoMoto 930×122

Arges

ARGEȘENI INTOXICAȚI

Aseară, în jurul orei 20, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit în comuna Hârseşti.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

A fost preluată o pacientă de 45 de ani, intoxicată din cauza unui instant amplasat în baia locuinţei. Intoxicarea s-a produs din cauza unor scurgeri de gaze la boiler. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Ambulanţei cu medic, care a preluat din aceeași locuință un pacient de 46 de ani, de asemenea intoxicat din aceeași cauză.

Tot aseară, în jurul orei 23:15, un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim-ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în municipiul Câmpulung, la o locuință de pe Şoseaua Naţională, la un pacient de 22 de ani, intoxicat cu substanţe necunoscute (probabil „etnobotanice”). I s-a acordat primul ajutor şi a fost transportat la spital. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90