930×122 CAPRA 5

anaf

ARGEȘENI INVITAȚI LA FISC

Argeșeni invitați la Fisc. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș îi invită pe contribuabilii interesați ca miercuri, 14 septembrie 2016, de la ora 12, să participe la o întâlnire cu specialiștii instituției. Întâlnirea va avea loc în sala de ședințe din sediul din Pitești, de pe bulevardul Republicii, al Administrației. Subiectele vor fi următoarele:

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

1.Calendarul obligaţiilor fiscale pentru luna septembrie  2016

2.Aspecte referitoare la promovarea serviciilor oferite contribuabililor de ANAF

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

3.Aspecte referitoare la întocmirea formularului 394 „Declaraţie informativă privind livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA”

4.Reguli de aplicare cu privire la impozitul pe veniturile microîntreprinderilor

5.Situaţii referitoare la schimbarea perioadei fiscale în sensul TVA în cursul anului

6.Aspecte privind întocmirea formularului 099 „Cerere de înregistrare în scopuri de TVA”

7.Alte aspecte de interes fiscal.

Contribuabilii interesaţi vor putea primi anumite clarificări în timpul întâlnirii dacă vor transmite solicitarea lor până pe 13 septembrie 2016 pe adresa de e-mail Camelia.Firu.AG@mfinante.ro sau Maria.Vladu.AG@mfinante.ro, cu menţiunea „referitor întâlnire contribuabili”. (Foto: Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3