930 x122 grota rece

perchezitii

ARGEȘENI REȚINUȚI. CE AU GĂSIT POLIȚIȘTII

UPDATE: Poliția Argeș informează: „În urma percheziţiilor, poliţiştii din Costeşti şi din Lunca Corbului au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor casetofoane auto, polizoare unghiulare, o drujbă şi alte bunuri susceptibile a proveni din furturi din locuinţe. Valoarea bunurilor ridicate de poliţişti este de peste 10.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au identificat 360 de ţigarete care nu aveau timbru fiscal emis de autorităţile române. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Citiți și: Argeș. Un șofer aproape de comă alcoolică a făcut dezastru pe drum

Doi bărbaţi, de 33 și, respectiv, de 34 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Judecătoriei Costeşti cu propunere de arestare preventivă. Aceştia sunt bănuiţi că, în perioada noiembrie 2016 şi până în prezent, ar fi pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe de pe raza comunei Stolnici, de unde ar fi sustras diferite bunuri.”

Acum (ora 12:55): percheziții în Argeș. Poliţiştii din oraşul Costeşti, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti, împreună cu luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş fac la această oră 7 percheziţii domiciliare în comunele Stolnici şi Bârla, la locuinţele unor persoane bănuite de furt calificat şi braconaj cinegetic. Persoanele vizate sunt bănuite că, din noiembrie 2016 şi până recent, ar fi pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe din Stolnici, de unde ar fi sustras diferite bunuri, cu o valoare totală estimată la aproximativ 25.000 de lei.

Citiți și: Argeș. Tânăr mort în mașina condusă de un șofer de 19 ani, care era băut

7 persoane vor fi duse la sediul Poliţiei Oraşului Costeşti pentru audieri. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90