Donaris 930 x 122

politia

ARGEȘENI TÂLHĂRIȚI CU POMANA

Argeșeni tâlhăriți cu pomana. 22 de percheziții au avut loc ieri la persoane din Ilfov și Prahova bănuite că ar fi tâlhărit oameni din 13 județe, printre care și Argeș. Pe lângă Argeș, hoții au acționat și în Constanţa, Galaţi, Vrancea, Giurgiu, Gorj, Vâlcea, Olt, Călăraşi, Cluj, Covasna, Braşov, Prahova şi Bucureşti.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Hoții foloseau metoda ”pomana”. Ei se împrieteneau cu victima și intrau în casa acesteia, pretinzând că îi oferă produse alimentare de pomană. Între timp, un complice fura din casă diverse bunuri. Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracțională se ridică la circa 400.000 de lei.

23 de persoane au fost reținute. Tribunalul Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestora. ”Alte 6 persoane urmează să fie audiate vineri. Acestea s-au sustras acuzațiilor.”, declară pentru ePitești Marius Niculescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Perchezițiile au fost făcute de polițiști din IPJ Constanța și ai Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. La acțiune au participat și luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale din Constanţa şi polițiști din județele în care ar fi fost comise faptele. (Foto: www.shutterstock.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90