New Profesional Consult 930 x 122

vaccinare_ah1n1

Argesenii dau navala la vaccinare

Pitesti. 11 ianuarie. 2010.
Valul mare de argeseni care au dorit in aceste zile sa se vaccineza impotriva virusului gripei noi, AH1N1, a determint autoritatile judetene sa ceara Ministerului Sanatatii suplimentarea stocului de doze de Cantagrip. Astfel, in cursul zilei de duminica, Directia de Sanatate Publica Arges a primit inca 8.000 de vaccinuri contra gripei noi, care urmeaza sa fie distribuite medicilor de familie si unitatilor medicale care au epuizat rezervele.
Pana saptamana trecuta la nivelul judetului Arges, din cele aproximativ 23.000 de doze de vaccin primite initial, doar 10.000 au fost consumate. Insa dupa campania mediatica din ultimele zile provocata si de decesul actorului Tonu Tecuceanu, populatia a luat cu asalt centrele medicale pentru a se vaccina, peste 100 de oameni facand cozi si la sectria de primiri urgente a Spitalului Judetean. Cei care doresc sa se imunizeze cu vaccinul Cantagrip, impotriva virusului AH1N1, trebuie sa stie ca acest lucru este posibil doar la cabinetele medicilor de familie de care apartin, la sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean si la centrul deschis special in cadrul Directiei pentru Sanatate Publica.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3