Donaris 930 x 122

    epoca_muzeu_sam02

    Argesul de altadata pe final. Vezi expozitia!

    Dacă încă nu aţi reuşit să vedeţi cum arăta Piteştiul interbelic, să vezi cât de mândru şi de interesant era oraşul, cât de pitoresc era judeţul, atunci nu trebuie să ratezi şansa de a veni la expoziţia de la Muzeul Judeţean, secţia de Istorie, intitulată „Amintiri din Argeşul de altădată”.

    Expoziţia, deschisă anul trecut cu ocazia Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului, se va închide pe 31 ianuarie, astfel că nu mai aveţi mult timp de pierdut.

    Veţi putea admire piese de vestimentaţie din secolul al XIX-lea, obiecte şi documente care fac legătura cu arhitectura vremurilor, obiecte de artă, de uz casnic, fotografii, ilustrate şi ziare care amintesc de un secol plin de farmec, multe dintre ele unicat. Unele obiecte expuse nu le veţi mai putea vedea decât la Muzeul Naţional, aşa că weekend-ul acesta aţi putea profita de ocazie să vizitaţi Muzeul Judeţean.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90