930 x122 grota rece

    rable

    Argesul, fruntas la tichete folosite pentru programul „Rabla”

    Argesul este judetul in care au fost folosite in acest an cele mai multe vouchere pentru programul „Rabla”. Pentru anul in curs, Guvernul a decis suplimentarea numarului de vouchere cu 50.000, o buna parte dintre acestea fiind utilizate chiar in Arges.

    Conform datelor centralizate de Ministerul Mediului, cele mai multe tichete din tara pentru achizitia de masini noi prin programul „Rabla” au fost folosite in judetul Arges. Este vorba de 22.500 de vouchere utilizate pentru cumpararea a 7.500 de masini.

    Interesant este faptul ca in 11 judete ale tarii nu s-a vândut niciun autoturism nou prin programul „Rabla”. Sunt judete precum Olt, Covasna, Ialomita, Vaslui, Giurgiu sau Tulcea unde s-au casat peste 11.100 de masini, dar nu s-a vândut nicio masina noua in cele aproape doua luni si jumatate de la demararea programului din acest an.

    Cele mai multe masini s-au casat la unitatile REMAT din Capitala, aproape 7.200 de masini, urmate de cele din Cluj, cu circa 6.000 de rable casate, Dolj (3.500) si Ilfov (3.400). Cele mai putine s-au casat in Tulcea, Botosani si Satu Mare, aproape 700 de masini in fiecare judet.

    Programul „Rabla” de innoire a parcului auto national se bucura in continuare de succes, fiind una dintre cele mai facile modalitati de achizitie a unei masini noi. De asemenea, masinile Dacia produse la Mioveni se numara printre preferatele din punct de vedere al achizitiilor prin acest program guvernamental care se afla deja la a 3-a editie. Pentru anul in curs au aparut si unele noutati fata de anii anteriori, asa cum ar fi posibilitatea folosirii mai multor tichete pentru achizitia unui autovehicul. Valoarea primei de casare a fost mentinuta insa la 3.800 de lei.

    {loadposition inside}

     

     

     

     

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90