EcoMoto 930×122

îngheţ

ARGEȘUL ÎNGHEAȚĂ

Argeșul îngheață. Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni, valabile până duminică, 2 decembrie 2018.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Potrivit meteorologilor, în regiunea Muntenia, inclusiv în județul Argeș, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit în cea mai mare parte a intervalului.

Astfel, media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 0 și 4 grade, exceptând perioada 25-28 noiembrie, atunci când vor fi în medie valori termice maxime de 5…8 grade, apropiate de cele normale.

Citiți și: Cutremur într-o zonă atipică! Așa ceva se întâmplă rar!

Minimele termice se vor situa în jurul pragului de îngheț în perioadele 20-22 și 27-29 noiembrie, iar în rest se vor încadra în general între -6 și -4 grade.

Se vor semnala precipitații moderate cantitativ pe 20 și 21 noiembrie și slabe cantitativ între 26 și 29 noiembrie. În restul intervalului de timp, probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă, conform estimărilor de vreme comunicate de Administrația Națională de Meteorologie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90