NOR CURIER 930X122

Arges

lei-ron-bani

ARGEȘUL, PESTE MEDIA NAȚIONALĂ LA CÂȘTIGURI SALARIALE

Avem o veste bună de la statisticieni: în iulie, cea mai recentă lună în privința căreia există astfel de date centralizate, câștigul salarial mediu în județul Argeș a depășit media națională.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit Direcției de Statistică, în iulie câștigul salarial mediu brut în Argeș a fost de 2.506 lei, în timp ce netul s-a ridicat la 1.807 lei. Asta în condițiile în care la nivel național brutul s-a ridicat la 2.378 de lei, iar câștigul salarial mediu net – la 1.719 lei. Procentual, câștigurile salariale în Argeș au fost în iulie cu mai bine de 5% peste media de la nivel național.

În industria și în domeniul construcțiilor din județ câștigul salarial mediu net a fost în iulie de 2.182 de lei, în agricultură – de 1.502 lei, iar în servicii – de 1.368 de lei.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90