EcoMoto 930×122

cod

ARGEȘUL A SCĂPAT DE NINSORI ABUNDENTE ȘI VISCOL. CODURILE, RIDICATE

Cel puțin deocamdată, Argeșul a scăpat de codurile galben și portocaliu de ninsori abundente și viscol.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

În această dimineață Administrația Națională de Meteorologie a actualizat avertizările (vezi harta). Potrivit ANM, la ora 6 județul nostru a ieșit de sub codul galben (jumătatea de sud) și codul portocaliu (jumătatea de nord). Ieșirea Argeșului de sub avertizări s-a făcut cu ore bune față de prognoza inițială a meteorologilor. Conform datelor transmise ieri de ANM, Argeșul ar fi urmat să iasă de sub cod portocaliu abia diseară, la ora 20.

Din păcate, de la ora 8:30 și până la 13 vor fi sub cod roșu de ninsori și viscol județele Buzău și Vrancea și vestul Brăilei. Aici se vor semnala intensificări ale vântului, cu rafale de peste 85-90 km/h, ninsoare abundentă, puternic viscolită şi troienită și vizibilitate redusă spre zero.

Citiți și: Iarna lovește din nou: Se întorc ninsorile!

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Popescu Daniela spune:

    Fetele si baietii din Pitesti … va rog din suflet , daca stiti sau auziti de vreo garsoniera ieftina sau casa , pt a fi inchiriata de prietena mea careia i-a ars casa Denisa Nicolae si are 3 copilasi , anuntati-ma cat de repede … nu conteaza in oras sau in Stefanesti … momentan locuieste in orasul nostru , dar chiria e prea mare pentru niste oameni care si-au pierdut toata munca 🙁 de o viata … fiti buni si haideti sa ii ajutam 🙁
    https://www.facebook.com/nicolae.denisa/posts/971418892886815?pnref=story

    Email : s.sagetica@yahoo.com

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3