Donaris 930 x 122

cod galben

ARGEȘUL, SUB ZĂPADĂ. AVERTIZARE METEO DE ULTIMĂ ORĂ

Argeșul, sub zăpadă. Avertizare meteo de ultimă oră. Întreg județul Argeș intră astăzi sub cod galben de ninsori local însemnate cantitativ și strat consistent de zăpadă.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de Administrația Națională de Meteorologie, codul galben urmând să aibă valabilitate de astăzi, 22 ianuarie 2019, de la ora 16, și până mâine, 23 ianuarie 2019, la ora 10.

Potrivit avertizării cod galben emise de meteorologi, în Munții Banatului și în cea mai mare parte a Carpaților Meridionali va ninge viscolit, iar vântul va avea intensificări în special la altitudinile mari, cu rafale de peste 80…90 km/h, zăpada fiind spulberată și troienită, condiții în care vizibilitatea va scădea semnificativ.

Citiți și: Zăpadă mare pe Transfăgărășan!

În județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea și în cea mai mare parte a județelor Argeș și Caraș-Severin va ninge local însemnat cantitativ, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3