EcoMoto 930×122

DANA_GRECU_LA_GOLESTI_ARGES

Argeșul și-a premiat valorile! Află cine sunt!

Astăzi a fost ultima zi a ediției din acest an a Sărbătorilor Argeșului și Muscelului, eveniment organizat de Consiliul Județean pe parcursul a trei săptămâni.

ADRIANA_TRANDAFIRÎn curtea Muzeului Golești, pe o vreme excelentă, președintele instituției, Constantin Nicolescu, și cei doi vicepreședinți, Florin Tecău și Constantin Polexe, au înmânat titlurile de fii și fiice și de cetățeni de onoare ai Argeșului și Muscelului și diplomele de excelență pentru patru categorii: cultură, religie, sport și mass-media.

BOGDAN_FICEACLa cultură, printre cei care au primit titlul de fiu/fiică se numără Gabriel Cazan, Mihaela Matei Fulgeanu și Florin Dumitru. La aceeași categorie, li s-a acordat titlul de cetățean de onoare, printre alții, lui Mircea Diaconu, Adrianei Trandafir și Luminiței Borta, toți prezenți astăzi la Muzeul Golești.

ION_M_IONITADintre cei premiați la categoria religie cu titlul de fiu/fiică îi amintim pe Lucian Grigore și Ion Nan, iar cu titlul de cetățean de onoare, pe Ion Aurescu.

CALINIC_SI_VACAROIULa sport, fiu/fiică au devenit, printre alții, Mihai Ianovschi, Ion I. Mihăilă și Ionel Edmund Ardelean, iar cetățeni de onoare, Larisa Lăcustă și Cornel Sorescu.

TUDOR_GHEORGHE_LA_GOLESTI_1La categoria mass-media, printre cei care au intrat în posesia titlului de fiu/fiică se află și Gheorghe Frangulea. Diplome de excelență au primit câțiva jurnaliști din presa centrală născuți în Argeș: Dana Grecu, Bogdan Ficeac, Ion M. Ioniță, Lucian Mândruță și Mădălin Ionescu. Dintre aceștia, la eveniment au fost prezenți primii trei.

TUDOR_GHEORGHE_LA_GOLESTI_2La festivitate au participat numeroase persoane publice. Îi enumerăm pe arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic, președintele Curții de Conturi, Nicolae Văcăroiu, prefectul de Argeș, Cristian Soare, primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, și senatorul PNL Ion Popa. După decernarea titlurilor, au urmat 40 de minute de muzică de cinci stele cu inegalabilul Tudor Gheorghe. Oaspeții au putut asculta apoi muzică populară interpretată de artiști consacrați și de formații și ansambluri folclorice.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3