930×122 CAPRA 5

munti

Argeşul se încaieră cu Brașovul pe vârful Moldoveanu!

Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din ţară, a fost până acum subiect al unei dispute între Argeş şi Braşov. Concret, şi un judeţ şi altul au revendicat prezenţa pe teritoriul lor a acestui munte.

Argeşul a tranşat, însă, definitiv problema în favoarea sa, odată cu finalizarea unui proiect cu finanţare europeană numit „Zona montană a Argeşului şi Muscelului-Diversitate şi unicitate în România”.

„Tot vorbim de pârtii de schi şi staţiuni turistice. Dar până să vină investitorii să vadă la faţa locului cum arată munţii noştri, pot vedea acest lucru din materialele informative pe care le-am realizat!

Nu în ultimul rând, facem şi un fel de „reparaţie”, să ştie toată lumea că vârful Moldoveanu, cel mai înalt din ţară, este la noi, în Argeş! Sunt materiale informative ale celor din Braşov care îşi revendică pe nedrept acest vârf! Moldoveanu este un kilometru în interiorul judeţului nostru”, declară pentru ePitesti şeful Serviciului Public de Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90