EcoMoto 930×122

intrebare

Argeşul va avea prefect de la PNL?

În ultima perioadă au fost vehiculate mai multe variante pentru funcţia de prefect al judeţului Argeş, în contextul instalării unui Guvern USL la Palatul Victoria. Varianta reală, susţin surse din USL, este aceea că Argeşul va avea un prefect de la PNL.

Conform zvonurilor apărute pe piaţă până acum, prefect ar fi urmat să fie Marcel Proca sau Ion Mînzînă de la PSD. Surse din cadrul USL Argeş susţin însă că aceste variante nu stau în picioare.

 

„Din câte ştiu, prefectul va fi de la PNL. Aşa prevede protocolul de colaborare dintre PSD şi Alianţa PNL-PC. Şi anume, în judeţele unde sunt preşedinţi de Consiliu Judeţean de la PSD, vor fi numiţi prefecţi de la PNL”, ne-a declarat un lider al USL Argeş.

Acest lucru înseamnă că Ion Popa, liderul PNL Argeş, ar putea fi din nou învestit în această funcţie, având în vedere experienţa sa de până acum la conducerea Prefecturii. El a mai fost prefect şi subprefect.

Numele său este vehiculat şi ca o variantă pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, aşa încât este, totuşi, posibil ca PNL să propună o altă persoană.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3