EcoMoto 930×122

a 1

ARMATA SĂ TRĂIASCĂ! MILITARI ȘI UTILAJE DIN PITEȘTI AJUTĂ LA DESZĂPEZIRE PE A 1!

Garnizoana Pitești se implică în acțiunea de deszăpezire de pe A 1.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Militari ai garnizoanei participă, alături de colegi de-ai lor din alte județe, la deblocarea zecilor (după unele surse, sutelor) de mașini rămase de ore bune în nămeți pe autostrada București-Pitești, pe raza județului Dâmbovița. La fața locului au fost trimise din Pitești un TAB și un autoatelier greu cu 17 militari. De asemenea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a trimis pe autostradă o ambulanță de descarcerare cu 6 angajați.

Amintim că A 1 este închisă traficului rutier. A fost închisă mai întâi în jurul orei 6:30, apoi redeschisă la ora 10 și din nou închisă în jurul orei 12. (Foto: www.facebook.com/Pitesti)

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • traian spune:

    Este incredibil ce se intampla in Romania cand ninge. Pun soldatii la dezapezire… De ce oare in tari unde ninge de 10 ori mai mult si sunt de 20-50 ori mai multi Km de autostrada sunt strazile negre imediat cum zapada sa oprit necondand ce ora e sau ce zi ? Nu cumva niste angajati impreuna cu sefii lor (pana la guvern) o freaca aiurea?! Asa sunt serviciile publice in Ro. Iti rupi masina din vina altora. La ce clima e in Romania mai ales in zona Arges si Bucuresti ……

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90