Arges

ARME LETALE ÎN ARGEȘ! POLIȚIA, ÎN ALERTĂ

Poliţiştii argeșeni de la Serviciul Arme, Explozivi si Substanţe Periculoase au fost sesizaţi că pe Fondul de Vânătoare din comuna Lereşti mai mulţi bărbaţi comit acte de braconaj cinegetic.

Citiți și: Cod Galben: Atenționare hidrologică!

Alături de colegii lor din Câmpulung Muscel şi Valea Mare Pravăţ, polițiștii de la Serviciul Arme s-au dus la fața locului. Au găsit trei bărbați din Lerești, de 28, 48 și 58 de ani, care, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, aveau asupra lor trei arme letale de vânătoare. Conform sursei citate, în remorca autoturismului cu care se deplasau cei trei polițiștii au găsit un porc mistreţ împuşcat.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept. De asemenea, au fost indisponibilizate cele trei arme de vânătoare şi autoturismul. Totodată, animalul ucis a fost predat Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Hipertensiunea, diabetul și cancerul fac ravagii în Argeș

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441