Donaris 930 x 122

Arges

ARME LETALE ÎN ARGEȘ! POLIȚIA, ÎN ALERTĂ

Poliţiştii argeșeni de la Serviciul Arme, Explozivi si Substanţe Periculoase au fost sesizaţi că pe Fondul de Vânătoare din comuna Lereşti mai mulţi bărbaţi comit acte de braconaj cinegetic.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Alături de colegii lor din Câmpulung Muscel şi Valea Mare Pravăţ, polițiștii de la Serviciul Arme s-au dus la fața locului. Au găsit trei bărbați din Lerești, de 28, 48 și 58 de ani, care, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, aveau asupra lor trei arme letale de vânătoare. Conform sursei citate, în remorca autoturismului cu care se deplasau cei trei polițiștii au găsit un porc mistreţ împuşcat.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept. De asemenea, au fost indisponibilizate cele trei arme de vânătoare şi autoturismul. Totodată, animalul ucis a fost predat Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3