Donaris 930 x 122

rtv_sigla

Asesoft preia managementul Realitatea Media

Actionarii de la Realitatea Media impart…praful de pe toba! Conform Ministerului Finantelor, in anul 2009 grupul media mentionat mai devreme a inregistrat pierderi de 165,4 milioane de lei la o cifra de afaceri de 127 de milioane de lei. Asesoft va prelua managementul Realitatea Media.

Datele furnizate de Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si citate de Hotnews arata ca actionarii Realitatea Media sunt Bluelink Comunicazione (Cipru) – 66,54%, PSV Company SA – 18,74%, Federatia Sindicatelor Libere si Independente Petrom – 13,45%, Global Video Media SRL – 1,25%, Luca Liviu, Toroipan Gheorghe Cristian si Luha Eugen Gheorghe – cu cate 0,000000345%. Asociat unic al Bluelink Comunicazione (Cipru) este Vitalie Dobinda.

In ipoteza in care grupul va inregistra profit, 80% din acesta va reveni firmei Asesoft iar 20% la Realitatea. Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea Catavencu, a precizat ca negocierile cu Asesoft „au loc de mai mult timp, de cateva luni”, iar contractul ar putea fi extins si la alte entitati din grup, precum F5.

Contractul de management a fost semnat intre Asesoft International si Realitatea Media (ce detine Realitatea TV, The Money Channel, Realitatea FM, Radio Guerrilla).

„Cand am parafat contractul ne-am gandit la profit. Profitul urmeaza sa revina 80% Asesoft si 20% Realitatea Media. Consideram ca putem sa obtinem profit. E un contract semnat intre Consiliul de Administratie al Realitatea si Asesoft. Consiliul de Administratie nu poate discuta, nu isi pune problema sa discute schimbari de actionariat, care, drept urmare, nu fac obiectul acestui contract.

In privinta extinderii contractului la entitati ale grupului Realitatea Catavencu, altele decat Realitatea Media – precum divizia online a grupului, F5 – exista orice posibilitate. Vom vedea in perioada urmatoare. Realitatea Media fiind o structura complexa, nu a fost efectiv timp pentru discutarea altor entitati. Vom vedea in lunile urmatoare”, a spus Freciu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90