EcoMoto 930×122

asfaltare

ASFALTARE SURPRIZĂ ÎN PITEȘTI. DUPĂ 20 DE ANI

Asfaltare surpriză în Pitești. Piteștenii care locuiesc pe o stradă din centrul orașului au avut parte în această dimineață de o surpriză plăcută: strada pe care stau va fi asfaltată. Este vorba de strada Țepeș Vodă, din apropierea zonei Sfânta Vineri-Popa Șapcă.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Vestea au primit-o de la muncitorii Administrației Domeniului Public (ADP), angajații municipalității invitându-i să-și mute autoturismele pentru a permite desfășurarea lucrărilor de asfaltare.

De ce spunem surpriză? Pentru că, deși lungimea ei este mică, strada nu a mai fost asfaltată de circa 20 de ani. Este cunoscută și ca strada cu multe capace de canalizare. Având în vedere că este o stradă „scurtă”, ne așteptăm ca la sfârșitul acestei zile lucrările să se încheie.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3