Donaris 930 x 122

transfagarasan-iarna

Asigurarea CASCO nula pe Transfagarasan

Pitesti. 17 noiembrie 2009.
Serviciului Public de Salvamont Arges anunta ca in ultimele ore la munte ninge constant si ca stratul de zapada în masivul Fagaras depaseste pe alocuri 20 de centimetri. Stratul de zapada este deja stabilit la altitudini de peste 1 600 de metri, turistii fiind sfatuiti sa nu se mai aventureze pe Transfagarasanul care este închis de la Cabana Capra în sus.
Salvamontistii atrag atentia ca in aceste conditii asigurarile CASCO nu mai sunt valabile pe Transfagarasan si ca nu primesc nicio despagubire în caz de accident daca acesta se produce pe Transfagarasan. Acest tronson de drum este închis oficial si semnalizat ca atare înca de dinainte de Curtea de Arges, asa ca soferii care se aventureaza pe Transfagarasan in aceasta perioada o fac pe riscul lor. Asiguratorii nu acorda despagubirile daca un sofer nu tine cont de restrictiile si indicatoarele rutiere care anunta faptul ca drumul este inchis.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anunat inchiderea circulatiei publice, in perioada 31 octombrie 2009 – 30 iunie 2010, pe DN 7C – Transfagarasan, sectorul cuprins intre km 104+000 (Piscu Negru) – km 130+800 (Cabana Balea Cascada). Circulatia este inchisa in conformitate cu regulamentul de functionare a drumului naţional DN 7C – Transfagarasan, instituit ca urmare a faptului ca în aceasta perioada conditiile meteorologice nefavorabile pot periclita siguranta circulatiei. Sectorul rutier restrictionat este semnalizat corespunzator.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3