New Profesional Consult 930 x 122

mișcări cu tentă sexuală

Asta-i România: Spectacol SCANDALOS în fața copiilor!

Ceea ce se voia a fi un spectacol la “Târgul de Florii” s-a transformat într-un show lasciv. Printre spectatori se aflau și sute de copii.

Citiți și: Spectacol inedit în Argeș

Imagini revoltătoare au fost surprinse în Duminica Floriilor, pe o scenă în aer liber din Alexandria.

Primăria a organizat un program festiv, cu diferite activități, în centrul orașului, printre care și un concert susținut de Sonny Flame.

Citiți și: Moment rar în Pitești. Poze peste poze la „foc automat”!

Dansatoarele cântărețului, îmbrăcate sumar, s-au dezlănțuit pe scenă și au scandalizat spectatorii prin mişcări cu tente sexuale, în faţa a sute de copii, potrivit europafm.ro.

 

Dansul a fost filmat și postat pe o rețea socială, unde a stârnit o avalanşă de critici.

„Dansul purificării sufletului la Alexandria, într-un spectacol plătit de Primărie, în duminică Floriilor”. „Foarte educativ pentru copiii care se aflau în public. Rușine organizatorilor!” au fost câteva dintre comentarii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Mihai spune:

    Foarte frumos, la Pitesti de ce nu se tin astfel de evenimente?

  • Viorel Gancea spune:

    Sunt unele persoane care in loc sa isi arate inteligenta, isi arata… Mai rau este ca publicul declarat crestin drept, ortodox, serveste asemenea scarbosenii, si intr-o zi de sarbatoare sfanta. Reforma este de dorit.

  • Viorel Gancea spune:

    CA ESTE IN TREND… , dl. primar sa o spuna in dreptul dumnealui. Poate ca in asa desfrau traieste, de nu l-a jenat nici macar cand i s-a spus ca a sarit calul. Rusine dl. primar. Ce exemplu dati ca omul nr. 1 in localitate?

570 pe 90 Costache