930X122 MAIA

mișcări cu tentă sexuală

Asta-i România: Spectacol SCANDALOS în fața copiilor!

Ceea ce se voia a fi un spectacol la “Târgul de Florii” s-a transformat într-un show lasciv. Printre spectatori se aflau și sute de copii.

Citiți și: Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

Imagini revoltătoare au fost surprinse în Duminica Floriilor, pe o scenă în aer liber din Alexandria.

Primăria a organizat un program festiv, cu diferite activități, în centrul orașului, printre care și un concert susținut de Sonny Flame.

Citiți și: Actriță din Pitești „săltată” de DNA!

Dansatoarele cântărețului, îmbrăcate sumar, s-au dezlănțuit pe scenă și au scandalizat spectatorii prin mişcări cu tente sexuale, în faţa a sute de copii, potrivit europafm.ro.

 

Dansul a fost filmat și postat pe o rețea socială, unde a stârnit o avalanşă de critici.

„Dansul purificării sufletului la Alexandria, într-un spectacol plătit de Primărie, în duminică Floriilor”. „Foarte educativ pentru copiii care se aflau în public. Rușine organizatorilor!” au fost câteva dintre comentarii.

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Mihai spune:

    Foarte frumos, la Pitesti de ce nu se tin astfel de evenimente?

  • Viorel Gancea spune:

    Sunt unele persoane care in loc sa isi arate inteligenta, isi arata… Mai rau este ca publicul declarat crestin drept, ortodox, serveste asemenea scarbosenii, si intr-o zi de sarbatoare sfanta. Reforma este de dorit.

  • Viorel Gancea spune:

    CA ESTE IN TREND… , dl. primar sa o spuna in dreptul dumnealui. Poate ca in asa desfrau traieste, de nu l-a jenat nici macar cand i s-a spus ca a sarit calul. Rusine dl. primar. Ce exemplu dati ca omul nr. 1 in localitate?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90