930 x122 grota rece

malureni

ATAC DEVASTATOR ÎN MĂLURENI. OAMENI ÎN PERICOL

Atac devastator în Mălureni. Câteva gospodării din comuna argeșeană Mălureni au fost atacate de un urs. Incidentul a avut loc aseară, în Mălureni, satul de reședință al comunei cu același nume, pe Ulița Brânzarilor.

Citiți și: Oficial – O femeie a fost atacată de urs când încerca să îl fotografieze

Ursul a ucis un porc și a distrus mai multe garduri și mai mulți stupi de albine.

“Nu este pentru prima dată. În urmă cu două luni, o stână de pe platoul de pe deal a fost atacată de urs.

Citiți și: Argeș, 2023: Zeci de copii merg pe jos, prin pădure, pentru a ajunge la școală!

Este o problemă destul de gravă, deoarece sunt turiști care mai vin prin drumeții sau la plimbare cu bicicleta prin pădurea din zonă și, mai ales, sunt copii din satul Păuleasca (n.r. – alt sat al comunei) în pericol, copii care trec zilnic dealul ca să vină la școala din Mălureni.”, ne scrie un localnic.

Speriat că un astfel de atac s-ar putea repeta, cititorul nostru cere sprijin autorităților pentru rezolvarea problemei.

“Eu cred că vinovați sunt cei de la munte, care, atunci când tranchilizează urșii, îi relochează de la munte în zonele de deal.

Cer sprijinul Consiliului Județean Argeș pentru a rezolva această problemă. Primăria nu mai poate, deoarece primarul comunei Mălureni a fost demis acum o lună pentru că a fost condamnat.”

Precizăm că Alexandru Cristescu și-a pierdut mandatul de primar al comunei Mălureni după ce a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului, într-un dosar de braconaj.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90