New Profesional Consult 930 x 122

carnaru.000

Atletul Adrian Cârnaru are o iubită celebră! Vezi cu ce cântăreaţă e „cuplat” sportivul!

Atletul piteştean Adrian Cârnaru se iubeşte cu o tânără din showbiz. Nu o să îşi vină să crezi ce blondă provocatoare are lângă el sportivul! Deși cântăreaţă, prima ei dragoste este tot atletismul.

Adrian Cârnaru este un tânăr piteștean care aleargă de mama focului pe pista de atletism. Stabileşte record după record la proba de 800 de metri, atât la concursuri naţionale, cât şi internaţionale. De o bună bucată de timp, are o relație cu o cântăreaţă apetisantă: jumătatea blondă de la „Like Chocolate”, Beatrice Andrei.

Nici iubita lui nu e străină de sport. În anul 2001 ea s-a apucat de ateltism, fiind o fată căreia îi plăcea să aibă un program riguros, să fie disciplinată, iar astfel a reuşit să obţină şi câteva medalii și titluri. Este mândră că are o viaţă sănătoasă şi chiar dacă nu a reuşit să atingă standare înalte în ateltism spune că pentru ea muzica reprezintă totul.

Încă de mică Beatrice fredona cu orice ocazie, și așa părinţii ei au observat că are înclinaţie spre muzică. Acum face furori, trupa „Like Chocolate” fiind invitată săptămâna aceasta atât la emisiunea Teo Show, cât şi la matinalul lui „Răzvan şi Dani”. „Plăceri nevinovate” ori „Tara Boy” sunt două dintre piesele cu care artistele reuşesc să încânte publicul.beatrice_si_adrianlike_chocolate_la_teolike.chocolate2

555×222 grota rece
570 X 90 POSADA 3